Karta som med röd fyrkant ramar in Brålanda, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och ikväll kommer Stefan Gustafsson.

Brålanda, Västra Götalands län

22.07 Brålanda, rattfylleri
Samtal rings in till polisen om en bilist som kör på E45 och troligen är påverkad. I Brålanda kan polisen stoppa bilen och föraren, en kvinna i 70-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Hon tas med för vidare provtagning och rapporteras för rattfylleri.

01.28 Dals-Ed, tillgrepp av fortskaffningsmedel
I höjd med Töftedal har en bilist kört i diket. När polisen kommer till platsen visar det sig att bilen är nystulen från en begravningsbyrå i Dals-Ed. Föraren, en man i 50-årsåldern, grips misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel samt rattfylleri. I kontakt med ägaren till bilen framkommer att ytterligare en bil stulits på begravningsbyrån vid samma tillfälle. Bilen larmas ut och anträffas senare parkerad i Dals-Ed. En teknisk undersökning kommer att göras på bilarna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra