Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Salängsgatan, Göteborg, Danska Vägen, Kungälv, Marstrandsvägen, Trollhättan, Lantmannavägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

Borås, Salängsgatan, Göteborg, Danska Vägen, Kungälv, Marstrandsvägen, Trollhättan, Lantmannavägen, Västra Götalands län

01.11 Borås, narkotikabrott.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Salängsgatan. En av passagerarna visar tecken på drogpåverkan samt att man hittar misstänkt narkotika på honom gör att han får följa med för provtagning. Den misstänkta narkotikan tas i beslag för analys.

01.48 Göteborg, narkotikabrott.
En bil som står med motorn igång varför patrullen stannar för att kontrollera den på Danska vägen. En man som uppehåller sig invid bilen visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. När man kontrollerar hans rum så hittar man misstänkt narkotika som tas i beslag. Fanns inga vittnen till själva körningen så mannen är misstänkt för innehav samt eget bruk.

03.06 Kungälv, trafikbrott m.m.
En bilist kontrolleras på Marstrandsvägen och där visar det sig att bilen är belagd med körförbud samt avställd. I samband med kontrollen hittar man även en kniv som tas i beslag. Mannen är misstänkt för brott mot knivlagen m.m.

04.18 Trollhättan, brand genom skadegörelse.
En bil brinner på Lantmannavägen varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Branden släcks och patrullen tar uppgifter för en anmälan, ingen gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra