Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

Göteborg, Öckerö, Fotö, Tidaholm, Torggatan, Borås, Varbergsvägen, Västra Götalands län

00.05 Göteborg, misshandel
Polis larmas till Kongahälla centrum där en misshandel skett vid en restaurang. En man i 45-årsåldern är gripen misstänkt för misshandel, han läggs in för tillnyktring innan förhör kan hållas. Inga uppgifter finns om personskador eller övriga omständigheter.

00.22 Öckerö, trafikolycka
En mopedolycka inträffar på Fotö, två personer på mopeden.  Ambulans behövs till platsen. Vittne finns till olyckan. En anmälan om rattfylleri skrivs, i nulägetfinns inga uppgifter om skadeläge.  

03.45 Tidaholm, grov misshandel
På Torggatan vid bensinstationen ligger en ung man ner på marken , han uppger att han blivit knivskuren. Enligt vittne skall gärningsmannen tillsammans med ytterligare personer lämnat i en blå personbil. Spaning utan resultat, en anmälan om grov misshandel skrivs.

06.04 Borås, grov misshandel
Inringare har hittat en blödande man i ett trapphus på Varbergsvägen, uppgifter finns om att det rör sig om en stickskada. Oklart var brottsplatsen är, mannen som är 55-årsåldern körs med ambulans till sjukhus. Spaning i området utan resultat, en anmälan om grov misshandel skrivs. Ingen gripen i nuläget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra