Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Folkungagatan, Partille, Vallhamra Torg, Bäckefors, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och ikväll kommer Ulla Brehm.

Göteborg, Folkungagatan, Partille, Vallhamra Torg, Bäckefors, Västra Götalands län

23.56 Göteborg, drograttfylleri m.m.
På Folkungagatan stoppas en bilist som kört mot rött ljus. Föraren, en man i 50-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

00.46 Partille, inbrott
På Vallhamra Torg har det varit inbrott i en lägenhet. Under tiden lägenhetsinnehavaren varit nere i källaren, cirka 50 minuter, har någon tagit sig in i hennes lägenhet och letat igenom den. Det är i nuläget oklart vad som stulits. Polisen skriver en anmälan.

03.05 Bäckefors, rattfylleri
På länsväg 172 i Bäckefors stoppas en bilist för kontroll. Förare är en kvinna i 50-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Hon får följa med för vidare provtagning och rapporteras för rattfylleri.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra