Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Faktorsgatan, Hantverkaregatan, Bäckefors, Kode, Kungälvs Sjukhus, Borås, Göteborg, Grinnekullegatan, Tuve, Trollhättan, Södra Infarten, Sjuntorp, Lindholmen, Västra Götalands län

20.19 Dals-Ed, trafikolycka
I korsningen Faktorsgatan - Hantverkaregatan har två bilister kolliderat. Fyra personer i bilarna varav tre får åka med ambulansen till Bäckefors jourcentral med oklara skador. En anmälan om att inte iakttagit högerregeln skrivs.

21.35 Kungälv, brand
Ambulans, räddningstjänst samt polis larmas till Kode där det ska brinna under en altan till ett hus och en person ska vara skadad. Räddningstjänsten kan släcka branden och en man i 50-årsåldern förs i ambulans till Kungälvs sjukhus med brännskador. Branden har börjat när mannen försökt fylla på bränsle i en kamin.

23.06 Borås, rån
I centrala Borås blir en 15-årig pojke påhoppad av 5-7 svartklädda ungdomar som tilltvingar sig hans jacka. De springer därefter från platsen och har ännu inte påträffats trots att polisen sökt efter dem. Målsägaren fick ont i huvudet och blödde från ena handen och kördes därför till sjukhus för kontroll. 

01.18 Göteborg, bilbränder
I På Grinnekullegatan i Tuve Har någon kastat in något brännbart i en bil så den börjat brinna. 2-3 personer har setts springa från platsen. Branden har spridit sig och sammanlagt har sex bilar som stod parkerade bredvid varandra blivit skadade. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

02.55 Trollhättan, trafikolycka
På E45 norr om södra infarten till Sjuntorp har en bilist kört av vägen och voltat. Tre män i 20-årsåldern färdades i bilen och två av dem fick föras till NÄL med lättare skador. Den tredje tog sig själv till sjukhus för kontroll. Bilen bärgad och en anmälan om vårdslöshet i trafik har upprättats.

05.14 Göteborg, försök till rån
På Lindholmen har en man i 20-årsåldern blivit utsatt för ett rånförsök i sin lägenhet. Han vaknade av att en man stod i sovrummet med hans dator och telefon i handen. Det är oklart hur mannen tagit sig in i lägenheten. En skruvmejsel som är rånarens har hittats i lägenheten. Rånaren försvann från platsen utan att få med sig något då han tappade sakerna när han flydde. Polisen har sökt i området med bl a hund men ingen är gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra