Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson och Anna Göransson.

Uddevalla, Skogslyckan, Skövde, Resecentrum, Vänersborg, Öxnered, Göteborg, Munkebäckstorget, Västra Götalands län

23.59 Uddevalla, olaga hot
I en lägenhet i Skogslyckan uppmärksammas bråk mellan en man och en kvinna, mannen hotar kvinnan till livet.  

00.31 Skövde, våld mot tjänsteman
En sovande berusad man vid Resecentrum skall omhändertas för fylleri. I samband med detta blir mannen våldsam och sparkar polis samt polisbil. En anmälan skrivs om våld mot tjänsteman, inga uppgifter finns gällande skadeläge.

01.05 Vänersborg, grov misshandel
I en bostad i Öxnered pågår ett bråk mellan flera personer, en av de skadade tar kontakt med en granne och ber om hjälp. Polis på plats kan konstatera att två män som är vid medvetande har skador och körs med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. Någon form av tillhygge skall ha använts, gärningsmannen har lämnat platsen. Avspärrning görs för teknisk undersökning, anmälan om grov misshandel skrivs. Ingen gripen i nuläget. 

01.41 Göteborg, stöld
Vid Munkebäckstorget stoppar polispatrull en personbil för kontroll av bil och förare. Föraren saknar körkort och i bilen finns gods som misstänks vara stöldgods. Tolk behövs till platsen och efter viss efterforskning visar sig stora delar av godset vara tillgripet från Sankt Paulikyrkan. Mannen grips, anmälan skrivs gällande stöld och godset tas i beslag.

Gällande Brott i nära relation har Polisregion Väst det senaste dygnet hanterat ett ärende med rubricering olaga hot, ett med rubricering grov kvinnofridskränkning.

   

Mest läst av andra