Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Öjersjö, Norra Örjansvägen, Kinna, Stenungsund, Uddevalla, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Godmorgon. Dagens presstalesperoner är Hans Lippens och Fredrik Svedmyr och i em/kväll tjänstgör Peter Adlerssson

Trollhättan, Öjersjö, Norra Örjansvägen, Kinna, Stenungsund, Uddevalla, Västra Götalands län

200720

Kl 20:51              Trollhättan misstänkt rattfylleri

En polispatrull vill stanna en motorcyklist för kontroll på Drottningatan. Föraren vägrar först att stanna och ett kort fölföljande påbörjas. Mc stannar och två personer springer från platsen. Polismännen springer ifatt föraren men passagerare lyckas undkomma. Föraren omhändertas och rapporteras för drograttfylleri.

Kl 23:53              Öjersjö försök till inbrott

Väktare och polis larmas till Norra Örjansvägen i Öjersjö där det ska varit inbrott på skolan. När väktare och polis anländer springer det flera ungdomar från platsen. Bland annat en ungdom i en mopedbil och en Volvo v 60. Flera ungdomar kontrolleras på platsen men ingen grips. Anmälan försök till inbrott.  

200721

Kl 02:30              Kinna., bråk skadegörelser mm.

Polisen larmas till Kinna där det ska vara någon form av bråk. En man har trängt sig in i en lägenhet och slagit sönder samtliga rutor. När polis anländer till platsen grips en kvinna och en man. Ytterligare någon lämnar hastigt i bil och undkommer. Kvinna misstänkt för våldsamt motstånd i samband med gripanden och mannen misstänks olaga hot misshandel och skadegörelse.  

Kl 03.00              Stenungsund, bilbrand

Räddningstjänst och polis larma till Koppersskolan där en bil ska brinna.  Räddningstjänsten släcker bilbranden. Anmälan skadegörelse genom brand och ingen är gripen.

Kl 04:37              Uddevalla, trafiklocka med vilt

En bilist har kört/väjt för någon form av djur och därefter kört av vägen och in i en stolpe. Skadeläget är oklart. Räddningstjänst och polis är på plats

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra