Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Uddevalla, Hammaren, Göteborg, Standargatan, Högsbohöjd, Haga, Västra Götalands län

18.27 Uddevalla, olaga hot samt skadegörelse
En man i 30-årsåldern har blivit hotad och fått sin bil skadad av en man med hammare. Detta ska ha skett i närheten av polisstationen i Uddevalla. Mannen med hammaren sprang från platsen men kunde senare gripas misstänkt för skadegörelse samt olaga hot.

21.31 Göteborg, försök till mord
På Standargatan kommer en man i 30-årsåldern in till sin granne blödande från huvudet. Det är i nuläget oklart vad som hänt men han har en knivskada i huvudet. Han förs till sjukhus med lindriga skador. Flera personer är hörda i ärendet men ingen misstänkt är gripen.

23.57 Göteborg, sexuellt ofredande samt misshandel
I Högsbohöjd har en kvinna i 35-årsåldern blivit sexuellt ofredad samt slagen över örat av en man som kom upp bakom henne. Kvinnan skrek på hjälp samtidigt som andra personer passerade vilket gjorde att mannen sprang från platsen. Polisen har sökt i området med bl a hund men ingen är ännu gripen.

06.46 Göteborg, grov stöld
I Haga har en kvinna i 25-årsåldern blivit bestulen på sin mobiltelefon. Under tiden hon gick och pratade i telefonen kom ett gäng på fyra killar fram till henne varav en ryckte till sig telefonen. De försvann sedan snabbt från platsen och är inte anträffade. Inga personskador. Polisen skriver en anmälan om grov stöld.

Utöver ovanstående en hel del fyllerier samt bråk runt om i regionen.

Mest läst av andra