Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Vindöbron, Henån, Västra Götalands län

23.29 Rån, Uddevalla
På Kasenabbevägen har en person blivit rånad på sin mobiltelefon och plånbok av två män, varav en med kniv. Inga personskador. De två misstänkta männen grips i en bil grips i närheten av brottsplatsen.

01.45 Trafikolycka, Orust
På Vindöbron blir en person påkörd bakifrån av en bil som åker från platsen utan att stanna. Inga personskador. Polis larmas och en stund senare anträffas bilen utanför Henån. Polis följer efter bilen som framförs vingligt. Bilen stoppas och föraren som saknar körkort misstänks vara påverkad av narkotika. Mannen får följa med för provtagning misstänks för drograttfylleri, olovlig körning samt obehörigt avvikande från trafikolycksplats (smitning). 

04.30 Bråk, Göteborg
Larm om att ett flera personer slåss vid Götalplatsen. Personerna uppges skingras och kvar ligger en person på marken. En person är förd till sjukhus med ambulans, skador oklart. Ingen gripen.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2020/augusti/2/02-augusti-0700-sammanfattning-kvall-och-natt-vastra-gotalands-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra