Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Göteborg, Kungsportsplatsen, Avenyn, Bredfjällsgatan, Borås, Kapplandsgatan, Trollhättan, Slåttervägen, Kronogården, Falköping, Rastvägen, Vänersborg, Järnvägsbacken, Västra Götalands län

23.43 Göteborg, stöld av mobiltelefon
På Kungsportsplatsen har en man blivit bestulen på sin mobiltelefon. En yngre man kom fram till honom och frågade om han hade en cigarett. När han sa att han inte hade det, skakade den yngre mannen hand med honom och i samband med det stals telefonen ur jackfickan. Gärningsmannen sprang därefter mot avenyn och trots att polisen sökt med bl a hund har han inte hittats. Inga personskador.

00.21 Göteborg, grov misshandel
På Bredfjällsgatan har det varit bråk mellan flera personer. En man har i samband med detta blivit knivskuren i huvudet och förd till sjukhus. Han var hela tiden vaken och talbar. Två andra män grips på platsen misstänkta för grov misshandel. De har också en del skador som måste plåstras om. En kniv och två metallföremål är tagna i beslag. De gripna männen är mellan 20-25 år.

00.26 Borås, försök till rån
På Kapplandsgatan har en man i 30-årsåldern utsatts för ett rånförsök. Tre maskerade män har hoppat på honom och slagit honom så att han börjat blöda från näsan. De försökte få med sig hans mobiltelefon men lyckades inte med detta. Han behövde inte åka med ambulansen till sjukhus. Ingen gripen.

01.55 Trollhättan, bilbrand
På Slåttervägen i Kronogården är det en fullt utvecklad brand i en bil. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

02.42 Falköping, häleri
På Rastvägen stoppas en bil för kontroll. I bilen hittar polisen en massa däck och fälgar som är anmälda stulna för ett par veckor sedan. Detta tas i beslag och mannen och kvinnan som färdades i bilen grips misstänkta för häleri. Mannen är i 25-årsåldern och kvinnan i 20-årsåldern.

02.57 Vänersborg, bilbrand
Bil som brinner på Järnvägsbacken. Polis och räddningstjänst till platsen. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra