Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Gärdhemsvägen, Borås, Bockasjögatan, Mölndal, Toltorpsskolan, Nolhagagatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Trollhättan, Gärdhemsvägen, Borås, Bockasjögatan, Mölndal, Toltorpsskolan, Nolhagagatan, Västra Götalands län

22.39 Trollhättan, drograttfylleri
På Gärdhemsvägen stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks vara narkotikapåverkad och tas med för provtagning. Hans körkort omhändertas och han rapporteras för drograttfylleri.

01.19 Borås, inbrott
Ett vittne ser hur tre svartklädda män gör inbrott i en container på en byggarbetsplats vid Boråshallen, Bockasjögatan. Männen bär saker till en bil i närheten. När polisen kommer fram kan en man i 25-årsåldern säkras tillsammans med bilen. Övriga har försvunnit från platsen och har inte anträffats trots sök med polishund. Mannen gripen och bilen med godset tagen i beslag.

05.02 Mölndal, skadegörelse
På Toltorpsskolan går larmet och väktare samt polis åker fram till platsen. Ett fönster i en dörr är krossad men inget tyder på att någon tagit sig in i lokalerna. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse.

05.03 Borås, bilbrand
På Nolhagagatan har en bil satts i brand. Bilen stod cirka tre meter från en byggnad men räddningstjänsten kunde begränsa branden till bilen. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt i nuläget.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra