Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Göteborg, Nordenskiöldsgatan, Borås, Norra Sjöbogatan, Bengtsfors, Dals Långed, Tösse, Västra Götalands län

01.00 Göteborg, rån
På Nordenskiöldsgatan har en man i 40-årsåldern blivit rånad på sin mobiltelefon. En man har hoppat på honom och slagit honom en gång i ansiktet och i samband med det tagit mobilen. Rånaren försvann sen från platsen och har inte hittats. Den rånade mannen var inte i behov av sjukvård. Polisen har skrivit en anmälan om rån.

01.05 Borås, drograttfylleri m.m.
På Norra Sjöbogatan stoppas en bilist för kontroll. I bilen färdades två män i 20-årsåldern som båda misstänks vara påverkade av narkotika. I bilen hittas en mindre mängd narkotika. Föraren rapporteras för drograttfylleri samt innehav av narkotika och passageraren för eget bruk av narkotika. Båda tas med för provtagning.

03.12 Bengtsfors, vårdslöshet i trafik m.m.
I trakterna runt Dals Långed försöker en polispatrull att stoppa en bilist. Bilisten stannar dock inte utan ett förföljande inleds i riktning mot Tösse. Bilisten kör mycket vårdslöst men det är nästan inga andra bilister ute på vägen. Närmare Tösse kör föraren in i ett vajerräcke och springer från bilen. Han fångas dock snabbt in av polispatrullen och tas med för fortsatt utredning på polisstationen. Mannen, som är i 35-årsåldern, rapporteras för vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, grov olovlig körning samt inte stoppat på polismans tecken.

I övrigt har det mest varit mycket fyllerier samt bråk i regionen.

Mest läst av andra