Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

Göteborg, Andra Långgatan, Järntorget, Borås, Norrby Tvärgata, Såggatan, Västra Götalands län

22.30 Göteborg, grov stöld.
En man blir frånryckt sin guldkedja på Andra Långgatan och gärningsmännen försvann sedan i riktning mot Järntorget. Flera patruller till området för att söka efter gärningsmännen men utan resultat. En anmälan skrivs.

01.47 Borås, skadegörelse genom brand.
Larm inkommer beträffande en brinnande bil på Norrby Tvärgata varför räddningstjänst samt polis beger sig till platsen. Branden släcks och man kan konstatera att en bil är helt utbränd samt en har fått ”smält-skador” som stod parkerad intill. Oklart vad det är som gjort att bilen börjat brinna i nuläget. En anmälan skrivs.

03.37 Göteborg, personrån.
En anställd från Postnord blir frånryckt flera paket på Såggatan efter att blivit hotad med en kniv. Postbudet hade först vägrat lämna ifrån sig paketen men när rånaren tog fram en kniv vågade man inget annat än lämna ifrån sig paketen. Flera patruller sökte av närområdet men utan resultat.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2020/september/16/16-september-0600-sammanfattning-kvall-och-natt-vastra-gotalands-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra