Karta som med röd fyrkant ramar in Vidhemsgatan, Göteborg, Adventsvägen, Orust, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalesperson under torsdagen är Thomas Fuxborg och Fredrik Svedemyr.

Vidhemsgatan, Göteborg, Adventsvägen, Orust, Västra Götalands län

22:06 Vara, trafikolycka.
En personbil kör av vägen och krockar med ett träd på Vidhemsgatan. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. Samtliga skall vara ur bilen och en av dem skall vara gravid. Kvinnan åker med till sjukhus för kontroll. Patrullen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik som kommer utredas senare. 

23:25 Göteborg, personrån.
En person blir rånad på sina tillhörigheter på Adventsvägen varför polis kallas till platsen. Målsägande hade blivit rånad ute på gatan i närheten av där han bor och nu tagit sig hem till sin bostad för att kontakta polis. Polis möter upp honom vid bostaden och där berättar han att han blivit av med sin mobiltelefon, bankkort, kontanter m.m. 

02:10 Orust, inbrottsstöld.
En person ser via ett så kallat kameralarm personer som är inne på hans företag i området Torp. Det verkar som de försöker stjäla bilbatterier varför kallas till platsen. Oklart i nuläget hur de tagit sig in på området. Patrullen kan konstatera att en bil som står på utsidan är full med batterier. Personerna springer från platsen när de förstår att de blivit upptäckta. Polis lyckas spåra upp en av dem som identifieras och kan misstänkas för inbrottsstöld. De övriga är på fri fot.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra