Karta som med röd fyrkant ramar in Partille, Göteborg, Ulricehamn, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalespersoner är Christer Fuxborg och Hans-Jörgen Ostler. Under kvällen kommer Thomas Fuxborg.

Partille, Göteborg, Ulricehamn, Västra Götalands län

23:59 Partille, försök till inbrott.
Anmälare iakttar två personer som försöker bryta sig in i ett cykelförråd. Polis åker till platsen och hittar på två stycken män, dessa kontrolleras och avvisas från platsen då brott ej kan styrkas.

02:05 Göteborg, stöld alternativt häleri.
Anmälare ser personer lasta lådor i skogen in i en bil och larmar polisen.
När polisen kommer till platsen är personerna borta dock finner polisen plastpåsar och lådor på platsen som verka vara misstänkt stöldgods.
Kort senare stoppas en bil i närheten och den kan sättas i samband med händelsen tidigare, tre personer grips för stöld alternativt häleri.

05:51 Ulricehamn, trafikolycka.
Ett fordon har av okänd anledning kört av vägen, räddningstjänst, ambulans och polis på väg fram till platsen oklart skadeläge.
Inga fler uppgifter i nuläget.
Uppdatering.
Föraren lindrigt skadad och avförd med ambulans. Anmälan skriven om vårdslöshet i trafik.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra