Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Mellerud, Dalskog, Göteborg, Orrekulla, Borås, Olsfors, Mölndal, Rävekärrsgatan, Östra Sjukhuset, Lidköping, Svartebäcksgatan, Västra Götalands län

23.20 Mellerud, brand
Larm om brand i gamla stationsbyggnaden i Dalskog. Enligt räddningstjänsten är byggnaden helt övertänd och kommer brinna ner. Ytterligare en byggnad brandskadad. Inga personskador. Oklar brandorsak i nuläget men en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har skrivits.

00.27 Göteborg, brand
Larm inkommer från vaktbolag som ser att det brinner i en bilhall på Orrekulla industriområde. När räddningstjänsten anländer brinner det i flera bilar och man misstänker att branden är anlagd. Det har gjorts fynd på platsen som förstärker misstanken. Polisen har inlett en förundersökning om mordbrand.

01.29 Borås, inbrott
I Olsfors ser vittnen hur två män lämnar platsen i en bil efter att ha gjort inbrott i flera förråd samt en bil. Bilen larmas ut och en polispatrull kan lite senare stoppa den. Männen, 26 och 35 år gamla, grips misstänkta för inbrottsstöld.

02.31 Mölndal, misshandel alternativt grov misshandel
Vittnen ringer in om en pågående misshandel på Rävekärrsgatan. En man i 20-årsåldern blir misshandlad med sparkar och slag av flera personer. När polis anländer har de misstänkta försvunnit i en bil som dock snabbt kan stoppas i Mölndals Bro. Tre män mellan 20 och 28 år som färdades i bilen grips misstänkta för misshandel. Den misshandlade mannen fördes till Östra sjukhuset, vaken men med omfattande skador.

02.51 Lidköping, bilbrand
På Svartebäcksgatan har en bil börjat brinna. Bilen blir helt utbränd och ytterligare två bilar som stod intill får brandskador. Polisen har upprättat anmälningar om skadegörelse genom brand.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra