Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalespersoner är Hans-Jörgen Ostler och Thomas Fuxborg.

Angered, Paprikagatan, Lövgärdet, Majorna, Baron, Lärjemotet, Hisingen, Motorgatan, Kvillebäcken, Mölndal, Västra Götalands län

19:08 Angered, brand.
Polisen får larm om att det brinner i en trappuppgång på Paprikagatan i Lövgärdet.
Räddningstjänst och polispatrull skickas till adressen, någon har tänt på en papperskartong eller liknande. det är rökutveckling i trapphuset dock ingen spridningsrisk. Polispatrull skriver anmälan om skadegörelse.

19:30 Majorna, misstänkt skottlossning.
Polisen larmas till Seglareagatan i Majorna med uppgifter om en pågående skottlossning. På platsen kan dock patrullen inte finna något som styrker att det inträffat någon skottlossning. Patrullen hitta däremot en sprängd pumpa vilket indikerar att fyrverkerier har använts.

20:40 Hisingsbacka, misstänkt skottlossning.
Polisen får larm från boende kring Baron Rogersgata i Hisingsbacka om skottlossning. 
Det är flera inringare och det har hörts smällar vid flera tillfällen och från olika närliggande platser, likt automat eld från en k-pist enligt inringare.

Polisen skickar flera patruller till platsen och söker av områdena utan att finna något som styrker att en skottlossning skulle ha ägt rum.  

21:20 Angered, misstänkt drog rattfylleri.
Polisen larmas till Lärjemotet på E45 med anledning av en singelolycka. Personbil har kört av vägen in i räcket. Föraren en kvinna misstänks för drog rattfylleri och grov olovlig körning och tas med för provtagning. Inga personskador.

01:14 Hisingen, personrån.
En ung kille blir rånad vid Mc Donalds på Motorgatan, Kvillebäcken. Han kontaktar polisen och berättar att en ensam gärningsman har rånat honom på hans plånbok.

02:12 Mölndal, Bilbrand.
Tre bilar brinner på Pepparreds Torg, Polis och räddningstjänsten larmas till platsen. Ingen spridningsrisk, polisen skriver anmälan och grov skadegörelse i tre fall.

   

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra