Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Doktor Saléns Gata, Mellerud, Åsensbruk, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

Göteborg, Doktor Saléns Gata, Mellerud, Åsensbruk, Västra Götalands län

00.02 Göteborg, personrån.
På Doktor Saléns gata har en man blivit rånad av en för honom två okända personer. De beskrivs att vara i ca 20 års åldern samt ca 175 cm långa samt hade någon form av munskydd på sig. De skulle även hotat honom med ett pistolliknande föremål samt även slagit honom i ansiktet. De sprang sedan från platsen. Han blev av med sin mobiltelefon samt sitt bankomatkort som senare spärrades då gärningsmännen slagit in fel kod vid flera tillfällen.

04.28 Mellerud, rattfylleri samt grov olovlig körning m.m.
En patrull försöker stanna och kontrollera en bil på E45:an i höjd med Mellerud. Visar sig att det sitter två olika registreringsskyltar på bilen. Patrullen får stopp på bilen i Åsensbruk och det visar sig att föraren kan misstänkas för drograttfylleri, grov olovlig körning, tillgrepp av fortskaffningsmedel samt märkesförfalskning. Mannen som är i 35 års åldern grips och får följa med till stationen för vidare utredning.

Den 1 december kommer presstalespersonerna i polisregion Väst att få ett nytt telefonnummer. Det nya numret är 010-56 90700. Samma dag upphör det nuvarande numret 010-56 56760 att gälla.

Mest läst av andra