Karta som med röd fyrkant ramar in Orust, Vänersborg, Frändefors, Göteborg, Lövgärdesvägen, Borås, Lidköping, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr

Orust, Vänersborg, Frändefors, Göteborg, Lövgärdesvägen, Borås, Lidköping, Västra Götalands län

21:56, mordbrand, Orust
Vi får in ett larm om en brand i en villa. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Vi får samtidigt in uppgifter om att en man som lämnat området i samband med branden. Senare på natten dyker en man upp på platsen. Han grips misstänkt för mordbrand och är numera anhållen. Villan brann ner till grunden. Inga personer befann sig i huset och inga övriga personskador. Det kommer ske en teknisk undersökning framöver.

22:56, brand, Vänersborg
En skåpbil brinner på en långtidsparkering i Frändefors. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Räddningstjänsten släcker branden och en patrull upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

23:30, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på Lövgärdesvägen. Föraren tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

00:57, trafikolycka, Borås
En bilist kör i diken längs riksväg 27. Ambulans, räddningstjänst och polis åker till platsen. I bilen färdades tre personer. Ingen skadad. Patrullen upprättar en anmälan om trafikolycka.

02:53, misshandel, Lidköping
Vi får in ett larm om en misshandel. Ett bråk har uppstått på en restaurang tidigare. När larmet kommer in ligger enligt uppgift en person längs riksväg 44. En bil står med varningsblinkers i södergående riktning. Ambulans och polis åker till platsen. Två personer har enligt uppgift blivit misshandlade. Ingen av dem vill dock medverka. Patrullen skriver en anmälan om misshandel, okända gärningspersoner.

03:00, försök till stöld, Göteborg
Vi får ett larm om att någon försöker ta sig in på ett boende. Polis åker dit och söker av platsen med hund. De hittar dock ingen gärningsperson i samband med händelsen. Patrullen skriver en anmälan om försök till stöld.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra