Karta som med röd fyrkant ramar in Billingsfors, Stenebyvägen, Göteborg, Paprikagatan, Borås, Mölndal, Lidköping, Annagatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Billingsfors, Stenebyvägen, Göteborg, Paprikagatan, Borås, Mölndal, Lidköping, Annagatan, Västra Götalands län

23.12 Billingsfors, rattfylleri m.m.
Föraren av en bil misstänks för drograttfylleri då han stoppas för kontroll på Stenebyvägen. Föraren, en man i 20-årsåldern, tas med för provtagning. Då han saknar körkort rapporteras han även för olovlig körning.

23.57 Göteborg, brand
På Paprikagatan har det börjat brinna i en bil som står intill ett garage och när räddningstjänsten anländer har det även tagit sig i garaget. Räddningstjänsten får kontroll på branden men ytterligare en bil får mindre skador. Polisen har skrivit anmälan om grov skadegörelse genom brand.

01.36 Borås, inbrott
I samband med ett inbrott på Viskastrandsgymnasiet grips en man på bar gärning av väktare som kommit till platsen. Polis larmas och efter en stund kan även en kvinna gripas i närheten. De är nu misstänkta för stöld genom inbrott.

02.59 Mölndal, drograttfylleri
På E6 vid Sandsjöbacka stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 35-årsåldern som misstänks vara narkotikapåverkad. Han tas med för provtagning. I bilen hittas även en mindre mängd misstänkt narkotika som tas i beslag. Han rapporteras för drograttfylleri samt innehav av narkotika.

03.05 Lidköping, rattfylleri
På Annagatan stoppar polisen en bilist för kontroll. Förare är en kvinna i 50-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Hon tas med för vidare provtagning och rapporteras för rattfylleri.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra