Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Ramberget, Rambergsvallen, Lerum, Falköping, Storgatan, Tjörn, Djupvik, Stjärnbildsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Göteborg, Ramberget, Rambergsvallen, Lerum, Falköping, Storgatan, Tjörn, Djupvik, Stjärnbildsgatan, Västra Götalands län

17.24 Göteborg, rån
På Ramberget har en man i 35-årsåldern blivit rånad på bl a sin halskedja. Två mörkklädda män har hotat honom med en kniv och sen sprungit från platsen i riktning mot hållplats Rambergsvallen. Inga personskador.

19.22 Lerum, mord
I Lerum anträffas en kvinna i 70-årsåldern avliden i sin bostad. Kvinnan har skador som gör att polisen inte kan utesluta brott. Därför har en förundersökning om mord inletts och en teknisk undersökning har utförts på platsen. En rättsmedicinsk undersökning kommer att göras för att få besked om dödsorsak. Ingen misstänkt i ärendet.

23.49 Falköping, drograttfylleri m.m.
På Storgatan stoppas en bilist för kontroll. I bilen färdas tre män i 20-årsåldern som alla visar tecken på narkotikapåverkan. Samtliga tas med för provtagning. Föraren rapporteras för drograttfylleri, grov olovlig körning samt vårdslöshet i trafik. De andra två rapporteras för eget bruk av narkotika.

00.47 Tjörn, misshandel
I Djupvik har det varit bråk i en bostad och en man i 30-årsåldern misstänks ha misshandlat en man i 40-årsåldern. Den misshandlade mannen har troligen blivit slagen med ett rör eller liknande och har skador i ena handen samt ont i huvudet. Ambulans på plats har undersökt honom men det är oklart om han behövde åka med till sjukhus. Den misstänkte greps av polisen och en förundersökning om misshandel samt olaga hot har inletts. 

02.06 Göteborg, brand
På Stjärnbildsgatan har det börjat brinna i en bil. Branden har sen spridit sig till ytterligare tre bilar som stod intill. Räddningstjänst och polis har varit på platsen och en anmälan om grov skadegörelse genom brand har upprättats. Ingen gripen.

Mest läst av andra