Karta som med röd fyrkant ramar in Skövde, Södra Ryd, Lilla Edet, Göteborgsvägen, Grästorp, Audio Video, Södergatan, Hovslagaregatan, Trollhättan, Västra Tunhem, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

Skövde, Södra Ryd, Lilla Edet, Göteborgsvägen, Grästorp, Audio Video, Södergatan, Hovslagaregatan, Trollhättan, Västra Tunhem, Västra Götalands län

23.52 Skövde, trafikolycka
På riksväg 26 vid Södra Ryd har en bilist kört av vägen och voltat. Föraren, en man i 20-årsåldern, förs i ambulans till sjukhus med smärtor i rygg och nacke. Han misstänks för rattfylleri och prov är taget för analys.

01.43 Lilla Edet, inbrott
Vittnen ringer polisen om att det är ett pågående inbrott på Coop på Göteborgsvägen. Flera personer syns inne i butiken. Troligen har man slagit sönder något  fönster med en yxa och tagit sig in i butiken. Efter en liten stund springer personerna från platsen och är borta när polisen kommer fram. Trots att man sökt med hund i området har ingen ännu gripits. Troligen har man kommit över växelkassan och snus.

03.24 Grästorp, inbrott
Larmet går från en Audio Video-butik på Södergatan. Det kan konstateras inbrott och minst en bil som lämnat platsen. Polispatrull får syn på den utlarmade bilen och ett förföljande påbörjas. Efter några minuter kan bilen stoppas på Hovslagaregatan i Trollhättan och tre unga män kan gripas. En person lyckas undkomma då han springer från platsen. I bilen hittas stöldgods som kan härledas till inbrottet. En annan polispatrull kontrollerar en bil med släp i Västra Tunhem och där springer två personer från platsen som inte påträffas trots hundsök. I släpet finns en hel del elektronikprylar som tas i beslag och som troligen kommer från samma inbrott. Ytterligare en stund senare stoppas ytterligare en bil för kontroll och i den påträffas de två personerna som sprang från kontrollen i Västra Tunhem. Båda grips misstänkta för inbrottet i Grästorp. Sammanlagt fem unga män gripna i ärendet och gods taget i beslag.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra