Karta som med röd fyrkant ramar in Mellerud, Göteborg, Övre Buråsliden, Anders Personsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer en sammanfattning av kvällens och nattens händelser.

Mellerud, Göteborg, Övre Buråsliden, Anders Personsgatan, Västra Götalands län

01:59 Grovt vapenbrott. Mellerud.
En polispatrull initierade ett stopp av ett fordon på E45 Eriksstad, Mellerud vid den påföljande kontrollen av förare, passagerare och fordon anträffade poliserna ett vapen. Föraren en man i 30-årsåldern greps misstänkt för grovt vapenbrott även passageraren en man ocdkså han i 30-årsåldern greps misstänkt för grovt vapen brott.

02:42 Försök till inbrott. Göteborg.
Anmälare väcktes av konstiga ljud från bottenvåningen i sin bostad på Övre Buråsliden i Göteborg.
Anmälaren såg hur en man med svart jacka stod på altanen till huset, när mannen fick syn på anmälaren tog han till flykt. Polis var snabbt på plats utan att kunna finna någon misstänkt. Anmälan om försök till inbrott upprättades. 

05:32 Stöld genom inbrott, Göteborg.
En byggarbetsplats på Anders Personsgatan blev under natten utsatt för ett inbrott. Polis var snabbt på plats dock hade gärningsmännen lämnat i en bil strax innan polispatrullen anlände. Bilen eftersöktes tyvärr utan resultat. Anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra