Sammanfattning kväll och natt Nedan följer en sammanfattning av kvällens/nattens händelser. dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

Nossebro, Gibraltargatan, Göteborg, Solbergavägen, Mariestad, Borås, Västra Götalands län

00:10 Drog rattfylleri, Nossebro.
Polispatrull stoppade en förare på Landsväg 186 i Nossebro och han misstänktes för drograttfylleri. Mannen som är i 35-årsåldern fick sitt körkort omhändertaget och medtogs för provtagning.

00:31 Olaga hot försök till misshandel, Gibraltargatan, Göteborg.
Polis fick larm om att en man utsatts för försök till misshandel och olaga hot. Fyra för honom okända och maskerade män har fått honom till marken och då uttalat hot mot mannen innan de springandes lämnade platsen. I nuläget är det oklart vad som gjorde att de blev avbrutna i händelse förloppet.  

03:15 Mord/Dråp, Solbergavägen, Mariestad.
Polis fick larm om ett mord/dråp på en adress på Solbergavägen i Mariestad. Polis åkte till platsen och där kunde konstateras att en kvinna i 35-årsåldern är avliden/bragd om livet. Ytterligare en kvinna i 35-årsålden har blivit misshandlad på adressen hon tog om hand av polis i närheten av adressen. På adressen kunde polis gripa en man i 40-års åldern misstänkt för att att utfört dådet.  
Polis spärrar av den aktuella adressen för teknisk undersökning samt håller förhör med vittnen för att få en klarare bild av händelseförloppet.  

11:33 Uppdatering.
Efter ett uppdagat räknefel gäller följande.
Den man som är gripen är i 30-årsåldern inte i 40-årsåldern som tidigare komminucerats.

05:02 Rån, Borås.
En man i 22-årsåldern uppgav för polis att han blivit rånad på Trandaredsskolans parkering. Han var där för att träffa en kompis när två maskerade gärningsmän dök upp och misshandlade och rånade honom på hans mobiltelefon. Mannen fick uppsöka sjukvård för mindre sårskador.
Anmälan upprättades av polis.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra