Karta som med röd fyrkant ramar in Studiegången, Göteborg, Värsås, Skövde, Vänersborgsvägen, Vårviksvägen, Trollhättan, Oslovägen, Strömstad, Ulricehamn, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

Studiegången, Göteborg, Värsås, Skövde, Vänersborgsvägen, Vårviksvägen, Trollhättan, Oslovägen, Strömstad, Ulricehamn, Västra Götalands län

22.27 Rån, Studiegången, Göteborg. En man uppger att han blivit rånad av fem för honom okända gärningsmän. Rånet skar skett utanför en livsmedelsbutik på Studiegången. Gärningsmännen slår i samband med rånet mannen i ansiktet, och hotar honom att lämna i från sig klocka, guldring och armlänk. Mannen tar sig efter rånet från platsen, och ringer polis. Polispatrull möter upp honom och tar uppgifter till en anmälan gällande rån. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

23.04 Brand, Värsås, Skövde. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Värsås, efter larm om brand i en ladugård. Inga djur eller någon person finns i ladugården, dock flertalet traktorer. Ladugården brinner i princip ner, och branden sprider sig till ytterligare en byggnad. Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden.

01.23 Rattfylleri, Vänersborgsvägen / Vårviksvägen, Trollhättan. Polispatrull kommer fram till en trafikolycka, där en personbil kört rakt igenom en rondell. Föraren misstänks för rattfylleri, samt olovlig körning. Olyckan har inte medfört några personskador, och bilen bärgas i från platsen.

02.27 Stöld/inbrott, Oslovägen, Strömstad. Polis skickas till en livsmedelsbutik på Oslovägen, varifrån larm kommit från flera sektioner. På plats konstaterar polispatrullen att det varit ett inbrott i butiken. Polis har sökt i området, men  ingen misstänkt anträffas. En spårsäkring på platsen genomförs. Det är okänt vad som tillgripits i samband med inbrottet.

01.52 Olovlig körning, Ulricehamn. Polis kontrollerar en A-traktor som misstänks ha framfört i högre hastighet än den för fordonet tillåtna. Föraren, en 16-årig pojke, misstänks nu för olovlig körning. Fordonet tas i beslag för en teknisk undersökning.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra