Karta som med röd fyrkant ramar in Brunnsparken, Göteborg, Allégatan, Torggatan, Borås, Kungsbackavägen, Mölndal, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Godmorgon! Dagens presstalseperson är Anna Göransson.

Brunnsparken, Göteborg, Allégatan, Torggatan, Borås, Kungsbackavägen, Mölndal, Västra Götalands län

21.25 Misshandel, Brunnsparken, Göteborg. En man uppger att han blivit misshandlad av för honom en okänd person i Brunnsparken, och polis skickas till platsen. Mannen har blivit slagen i huvudet, och polispatrull kör honom efter förhör till sjukhus för kontroll. en anmälan om misshandel skrivs. Det finns ingen misstänkt.

21.42 Brott mot knvilagen, Allégatan/Torggatan, Borås. Överfallslarm inkommer från en buss, och polis skickas. Polis får syn på bussen, och man kan gå ombord. En man är påverkad av narkotika, och vid kontroll visar det sig att han har en batong på sig. Han omhändertas enligt lagen om berusade personer, misstänkt för narkotikabrott samt brott mot knivlagen.

05.51 Arbetsplatsolycka, Kungsbackavägen, Mölndal. Polis och ambulans larmas till Kungsbackavägen, där en man klämt armen på sin arbetsplats. Mannen förs med ambulans till sjukhus med möjlig armfraktur. Polis skriver en anmälan arbetsplatsolycka.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra