Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Kungälv, Mölndal, Tempelgatan, Skövde, Västra Ryd, Alingsås, Snickaregatan, Västra Götalands län

23.14 Kungälv, inbrott
Larmet går från en vårdcentral på Nordmannatorget. Väktare och polis åker till platsen och kan konstatera att någon krossat flera fönsterrutor och tagit sig in. Ingen är dock kvar på platsen. Det är i nuläget oklart vad som stulits. Polis med hund har sökt i området utan resultat. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

23.29 Mölndal, inbrott
Från en frisörsalong på Tempelgatan kommer larm om ett pågående inbrott. Kamerabilder visar en man som är inne och plockar på sig varor. Trots att både väktare och polis är snabbt på plats så har gärningsmannen hunnit lämna platsen. En dörr har brutits upp för att ta sig in. Oklart vad som stulits. Polisen har letat i området men för närvarande finns ingen misstänkt.

02.36 Skövde, drograttfylleri m.m.
I Västra Ryd stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för grov olovlig körning samt drograttfylleri.

04.12 Alingsås, bilbrand
På Snickaregatan har en bil börjat brinna på en parkering. Ytterligare en bil som stod parkerad intill har fått en del brandskador. Branden troligen anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra