Sammanfattning kväll och natt Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Fredrik Svedemyr.

Östermalm, Skövde, Kurortsvägen, Storegårdsvägen, Mariestad, Hälsogatan, Alingsås, Grimmered, Göteborg, Västra Götalands län

21.46 Brand, Östermalm, Skövde. Polis och räddningstjänst larmas till Kurortsvägen, där det brinner i en container. En anmälan skadegörelse genom brand skrivs. Det finns ingen misstänkt.

01.41 Stöld genom inbrott, Storegårdsvägen, Mariestad. Polis skickas till platsen, där inbrottslarm lösts ut från en byggnad. På plats konstateras att en murbräcka använts för att krossa entrén, och att man därigenom tagit sig i byggnaden. Någon person finns dock inte kvar på plats när väktare och polis anländer. Polis spårar i området med hund, men ingen misstänkt anträffas. Troligen har motorsågar tillgripits.

01.48 Stöld, Hälsogatan, Alingsås. Polis skickas till platsen efter samtal om pågående katlaysatorstöld från en bil. Två gärningspersoner uppges därefter lämna i bil, riktning in mot stan. Denna anträffas dock inte av polis. En katalysator bekräftas vara tillgripen på platsen. En anmälan om stöld skrivs.

02.02 Stöld av elcykel, Grimmered, Göteborg. En anmälare ringer polis och uppger att två män tillgripit anmälarens elcykel. De har därefter lämnat platsen, en av männen på cykeln och den andre på en moped. Polispatrull på väg fram till platsen får syn på de båda männen, och de stoppas för kontroll. Cykeln lämnat tillbaka till anmälaren, och de båda männen är nu misstänkta för stöld. En av dem tas med av polis enligt lagen om berusade personer. Han är även misstänkt för narkotikabrott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra