Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

Falköping, Skolgatan, Danska Vägen, Västra Götalands län

02.00 Falköping, mordbrand.
En skolbyggnad på Skolgatan brinner och enligt vittnen skall den vara helt övertänd. Räddningstjänst påbörjar släckningsarbetet och polis börjar hålla förhör med vittnen på platsen. Oklart hur branden har startat i skrivande stund. Enligt uppgifter från platsen går det inte att rädda skolbyggnaden då den var helt övertänd. En teknisk undersökning kommer att utföras så fort man anser att släckningsarbetet samt platsen bedöms som säker, ingen gripen i nuläget.

03.48 Falköping, inbrottsstöld.
Ett vittne hör hur någon slår med något tillhygge mot något på en byggnad i närheten av Danska Vägen varför polis beger sig till platsen då det finns misstankar om pågående inbrott. Vittnet ser även hur två personer lämnar platsen bärandes på något och försvinner sedan från området. Patrullen får syn på personerna som kastar ifrån sig väskan och springer sedan åt var sitt håll. Man söker av närområdet men man hittar inte på någon som kan sättas i samband med händelsen. Patrullen kontrollerar byggnaden och kan där konstatera att det varit inbrott genom att man slagit ut en ruta för att sedan ta sig in i byggnaden. I väskan påträffades bland annat en bärbar dator.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra

Bråk Större bråk, Norrby.

Borås, Västra Götalands län

Polispatruller skickas till Norrby, efter samtal om bråk med flera inblandade. Enligt uppgift ska nå...