Sammanfattning kväll och natt Godmorgon! Under dagen tjänstgör Anna Göransson, och under kvällen Peter Adlersson.

Pumpgatan, Alingsås, Hamngatan, Lidköping, Stora Kronogårdsgatan, Göteborg, Västra Götalands län

00:11 Förberedelse till stöld, Pumpgatan, Alingsås. Polis stannar en personbil för kontroll på Pumpgatan. Bilen är belagd med brukandeförbud, och i bilen anträffar polis slangningsutrutrustning. Föraren, en man, misstänks för förberedelse till stöld. Slagningsutrustningen tas i beslag.

03.34 Rattfylleri, Hamngatan, Lidköping. Polis stannar en personbil för kontroll, där föraren, en man i 20-års åldern, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott genom eget bruk. I bilen finns även en passagerare, och även han visar tecken på påverkan. Han rapporteras för narkotikabrott genom eget bruk.

01.46 Brand, Stora Kronogårdsgatan, Göteborg. Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till Kronogårdsgatan, där det brinner i ett radhus. Enligt initiala uppgifter i larmet ska det röra sig om en fullt utvecklad brand. Räddningstjänst går in med rökdykare, men någon person finns inte kvar i byggnaden. Räddningstjänst har under natten arbetat med att släcka branden, och därefter kommer platsen att spärras av för en kriminalteknisk undersökning. Det är okänt vad som startat branden, och den kommer att utredas som misstänkt mordbrand. Personer på plats kontrollerades av ambulans, men ingen behövde föras med för fortsatt vård.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra