Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Kyrkoplan, Kärra, Lidköping, Trässberg, Bäckebolsvägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens prestalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

Göteborg, Kyrkoplan, Kärra, Lidköping, Trässberg, Bäckebolsvägen, Västra Götalands län

00.55 Göteborg, stöld.
Ett vittne ser hur två män står och bryter bort koppar från en kyrka på Sankt Pauli Kyrkoplan varför polis larmas till platsen. Man kan ganska omgående gripa de båda personerna som har bland annat en kofot i handen och koppar på en kärra som de hade med sig. Männen får följa med in till stationen för vidare utredning.

01.13 Lidköping, mordbrand.
En sommarstuga brinner i området Trässberg varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas till platsen. Inga personer befann sig i sommarstugan och det är oklart hur branden startat. Ägaren underrättad om händelsen och en anmälan är upprättad.

01.48 Göteborg, drograttfylleri m.m.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Bäckebolsvägen och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Man hittar även misstänkt narkotika på passageraren som tas i beslag för analys varför han misstänks för innehav.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra