Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Floda, Högsboholmsvägen, Sahlgrenska Sjukhuset, Skövde, Vasagatan, Stadshuset, Trollhättan, Stallgatan, Borås, Björkängsgatan, Västra Götalands län

23.17 Floda, trafikolycka
På Högsboholmsvägen har en mc-förare kört omkull. Förare är en ung man som är vaken och talbar när han förs till Sahlgrenska sjukhuset med en skada i ena benet. Inga misstankar om brott.

23.29 Skövde, rånförsök
På Vasagatan har en man i 30-årsåldern blivit utsatt för ett rånförsök. Han har blivit hotad med kniv och även slagen av två unga män. Kort tid efter rånförsöket kan polisen gripa två män i 20-årsåldern nära stadshuset. Inga uppgifter om personskador.

02.28 Trollhättan, rattfylleri
På Stallgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. I bilen anträffas även misstänkt stöldgods som tas i beslag. Mannen tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri, olovlig körning samt stöld.

03.41 Borås, inbrott
På Björkängsgatan ser vittnen hur två män bryter sig in i ett garage. De lämnar sen platsen på cyklar och polis söker i området, dock utan resultat. Troligtvis har man fått med sig ett flak öl från garaget. Oklart om det är flera saker som är stulna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Bråk Större bråk, Norrby.

Borås, Västra Götalands län

Polispatruller skickas till Norrby, efter samtal om bråk med flera inblandade. Enligt uppgift ska nå...