Karta som med röd fyrkant ramar in Mölndal, Korsvägen, Kvänum, Göteborg, Chalmersgatan, Vasagatan, Trollhättan, Verkmästarevägen, Bollebygd, Borås, Strömstad, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr.

Mölndal, Korsvägen, Kvänum, Göteborg, Chalmersgatan, Vasagatan, Trollhättan, Verkmästarevägen, Bollebygd, Borås, Strömstad, Västra Götalands län

18:51, Mölndal, trafikolycka
Föraren av en personbil och föraren av en elsparkcykel kolliderar vid Korsvägen. Föraren till bilen tar med sig personen på elsparkcykeln till sjukhus för kontroll. En patrull möter upp på sjukhuset och skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

19:48, Vara, misshandel
Vi får larm om att en misshandel i centrala Kvänum. En man i 50-årsåldern har blivit misshandlad av en annan man. Inga uppgifter om ambulans. En patrull åker dit och skriver en anmälan om misshandel.  

19:55, Göteborg, misshandel
Vi får larm om ett bråk i korsningen Chalmersgatan/Vasagatan. En gärningsperson ska enligt uppgift slagit en annan person, som sedan har sprungit från platsen. En patrull åker dit och omhändertar gärningspersonen samt skriver en anmälan om misshandel.

04:40, Trollhättan, brand
Vi får larm om en brand på Verkmästarevägen i Hojum. Det är en bil som brinner intill fasaden på ett centralkök. Det finns spridningsrisk till själva byggnaden. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Räddningstjänsten släcker elden. En anmälan om mordbrand är upprättad.

04:52, Bollebygd, rattfylleri
En inringare ligger bakom en bil som vinglar på riksväg 40 och larmar polis. Föraren till bilen kör enligt uppgift mot Borås. Han kör mellan de två körfälten och pendlar i hastighet. En patrull stoppar bilen och föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

05:12, rån, Strömstad
Vi får larm om ett bråk på en campingplats. Det visar sig handla om en gärningsperson som med ett pistolliknande föremål rånat en man på en dyrbar klocka. Gärningspersonen har trängt sig in i en husvagn och där hotat mannen och tilltvingat sig klockan. Han ska enligt uppgift sedan försvunnit från platsen på en moped eller motorcykel, troligtvis i riktning mot Strömstad. Polis har bland annat förhört vittnen på platsen och upprättat en anmälan om grovt rån. Inga uppgifter om att någon kommit till fysisk skada. Polisen tar gärna emot tips eller iakttagelser, som kan föra utredningen framåt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra