Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

Öxnevalla, Borås, Kristineberg, Partille, Nedre Furuskogsvägen, Göteborg, Merkuriusgatan, Skövde, Kyrkvägen, Västra Götalands län

22.33 Mark, trafikolycka.
Två personbilar krockar på Länsväg 1519 i Öxnevalla varför räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. Inge av de inblandade personerna behövde följa med ambulansen men en av dem kommer att uppsöka en vårdcentral då han hade smärtor i nacke samt rygg. Polis skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik.

00.16 Borås, brott mot knivlagen.
En patrull kontrollerar en man i området Kristineberg och i samband med det så hittar man en kniv på honom som tas i beslag, en anmälan skrivs.

00.29 Partille, skadegörelse genom brand.
Larm inkommer beträffande att en bil skall brinna på en parkering på Nedre Furuskogsvägen varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. I samband med att det började brinna så har vittnen gjort bra iakttagelser.  Branden hann sprida sig till en bil som stod parkerad intill. Totalt två bilar skadade i samband med branden. En anmälan är upptagen och vittnen är hörda, ingen gripen i nuläget.

00.46 Göteborg, skadegörelse genom brand.
Ytterligare en bilbrand inrapporteras från Begsjön, Merkuriusgatan. Räddningstjänst samt polis till platsen. Branden släcks och polis tar även upp en anmälan om skadegörelse då en annan bilägare fått sin vindruta krossad.

03.25 Skövde, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Kyrkvägen varför räddningstjänst samt polis beordras till platsen. Branden släcks och patrullen skriver en anmälan. Oklart i skrivande stund hur branden startat.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra