Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Lane, Lidköping, Vävaregatan, Mölnlycke, Buss Johns Väg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Uddevalla, Lane, Lidköping, Vävaregatan, Mölnlycke, Buss Johns Väg, Västra Götalands län

23.36 Uddevalla, trafikolycka
På länsväg 172 i Lane har en bilist kolliderat med en älg. Föraren klagar på nacksmärtor och får åka med ambulansen till sjukhus. Älgen sprang från platsen och jägare har ringts ut för att leta efter den.

02.22 Lidköping, drograttfylleri samt brott mot knivlagen
På Vävaregatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 35-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning. I bilen hittas även en kniv som tas i beslag. Han rapporteras för drograttfylleri samt brott mot knivlagen.

02.54 Mölnlycke, skadegörelse
På Buss Johns väg ser ett vittne hur flera killar slår sönder en bil. Man använder en skylt som man slår med och bilen får omfattande skador. Ingen kvar när polisen kommer fram men en anmälan om skadegörelse skrivs.

Ofredande i relation, Polisområde Fyrbodal
Under natten har en kvinna anmält att hon blivit ofredad av en man som hon har en relation med. Han ska ha knuffat henne så hon har ramlat omkull bland annat. Detta ska även ha hänt vid tidigare tillfällen. Polisen har upprättat en anmälan om ofredande.

Mest läst av andra