Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser. Presstalespersoner under fredagen är Stefan Gustafsson och Thomas Fuxb

Göteborg, Järnbrotts Prästväg, Radiovägen, Västra Götalands län

Kl 23.36 Göteborg, misstänkt rattfylleri, trafikbrott
En singelolycka med personbil inträffar vid Järnbrotts prästväg/Radiovägen. Bilen kör i in i en stolpe. Bilen försöker köra från platsen och polis larmas. Därefter lämnar en man bilen springande. En polispatrull kan stoppa mannen vid Radiovägen. Han bär då även bilnyckeln till den aktuella bilen. Han är uppenbart berusad. Mannen medtogs för provtagning. Han är även misstänkt för vårdslöshet i trafik och drograttfylleri.

Kl 00.46 Storgöteborg, misshandel (relationsbrott)
Polis larmas till en adress i Göteborg via SOS. En kvinna uppges ha blivit knivskuren av en man som hon har en relation med. Polis tillsammans med ambulans till platsen. Kvinnan har tagit sig till en bekant och har då skador som kan vara knivskador, dock lindriga dels i ansiktet och i benet. Hon blir omplåstrad av ambulanspersonal. Den utpekade mannen uppges ha lämnat platsen och åkt mot sin egen bostad. Den skadade kvinnan blir kört till sjukhus för kontroll. Åklagare kontaktats för beslut om husrannsakan mm. Inga uppgfiter om att han kunnat frihetsberövas. Anmälan upprättas med rubricering misshandel.     

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Rån Apoteksrån, Storgatan.

Staffanstorp, Skåne län

Polis skickades till Storgatan i Staffanstorp med anledning av ett rån mot ett apotek på adressen. I...