Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser. Presstalespersoner under torsdagen är Stefan Gustafsson och Peter Adle

Falköping, Göteborgsvägen, Västra Götalands län

Kl 23.25 Fyrbodal, misshandel (relationsbrott)
Polis kallas till en bostad i området. En man och en kvinna som har en relation uppges ha bråkat under längre tid. Under de senaste dagarna så ska mannen ha misshandlat kvinnan med slag och sparkar. Inga uppgifter om att kvinna avförs till sjukhus men hon har själv uppsökt vården under dagen. Den misstänkte mannen namnges, men har ännu inte gripits. En anmälan om misshandel upprättas. Ärendet lottas på åklagare. 

Kl 05.51 Storgöteborg, misshandel (relationsbrott)
Polis kallas till en lägenhet i Göteborg. Kringboende har hört bråk och dunsar från en lägenhet. Man har även hört hur en man och en kvinna skrikit. Enligt anmälare så har detta förekommit förut. Polisen får på vägen fram uppgifter om att mannen ska ha lämnat platsen. Polisen kommer in i lägenheten och kvinnan medger att en man (namngiven) varit på plats och att han slagit henne. De har en relation och mannen har nycklar till bostaden. Inget behov av sjukhusvård. Kvinnan körs till anhörig. Mannen ännu inte anträffad. Troligen anmälan misshandel.   

Kl 04.25 Falköping, olycksfall/trafikolycka
Polis och ambulans larmas till Göteborgsvägen. På platsen har en man anträffats liggande på gatan med en cykel. Mannen är medvetslös och det är oklart vad som inträffat. Ambulanspersonalen uppger att mannen kan vara relativt allvarligt skadad. Inga ytterligare fordon eller vittnen på platsen. Polis undersöker platsen man kan inte finna något som pekar mot att det ska ha inträffat någon typ av trafikolycka/kollision med annat fordon. Via stöldmärkning på cykeln så får polisen fram uppgifter som kan stämma med den man som anträffats, en man ca 70 år. Mannen vårdas på sjukhus och har inte gått att höra ännu. Han uppges via sjukvården ha allvarliga skador, dock ej livshotande. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra