Karta som med röd fyrkant ramar in Strömstad, Skee, Sahlgrenska, Göteborg, Johanneberg, Selma Lagerlöfs Torg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

Strömstad, Skee, Sahlgrenska, Göteborg, Johanneberg, Selma Lagerlöfs Torg, Västra Götalands län

22.00 Strömstad, man påkörd av tåget
En man har blivit påkörd av tåget mellan Strömstad och Skee. Mannen fördes i ambulans till NÄL med allvarliga skador. Han flyttades senare till Sahlgrenska sjukhus med helikopter. Mannen är ännu inte identifierad.

22.50 Göteborg, misshandel m.m.
På en buss i Johanneberg har en man helt oprovocerat sparkat en kvinna samt tagit strypgrepp på en hund. Polis larmades och flera personer på bussen ställde sig runt honom för att hålla kvar honom. Han lyckades dock springa från platsen men kunde snabbt fångas in av en väktare som sprungit efter. Mannen togs med till polishuset för fortsatt utredning misstänkt för misshandel samt djurplågeri. Varken kvinnan eller hunden fick några större skador.

04.53 Göteborg, rån
På Selma Lagerlöfs Torg har en man i 40-årsåldern blivit rånad och slagen i ansiktet. Förövaren fick med sig en mobiltelefon samt 200 kronor. Mannen behövde inte uppsöka sjukvård. Ingen är ännu gripen för rånet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra