Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

Skara, Ryttaregårdsvägen, Vårgårda, Lindbladsvägen, Trollhättan, Töreboda, Lagerfors, Göteborg, Kummingatan, Lövgärdet, Västra Götalands län

17.23 Skara, brand i garage
På Ryttaregårdsvägen har det brunnit i ett garage. Räddningstjänsten fick snabbt kontroll över branden som troligen startade i en batteriladdare. Inga misstankar om brott.

21.06 Vårgårda, stöld
Vid ett företag på Lindbladsvägen i Vårgårda såg ett vittne hur några personer lastade på en vägmaskin på en lastbil. Vittnet ringde polisen och följde efter ekipaget men tappade efter en stund bort dem. I Trollhättan kunde dock polisen stoppa lastbilen som var lastad med två vägmaskiner(paddor). Detta tas i beslag och föraren, en man i 50-årsåldern, grips. Ytterligare personer var troligen inblandade i stölden men de har inte hittats.

01.23 Töreboda, inbrott
I Lagerfors vaknar en man av ett pågående inbrott i hans villa. Han lämnar själv huset och ringer polisen. När polisen kommer till platsen kan tre män i 20-30-årsåldern gripas på bar gärning i villan. 

01.53 Göteborg, grov misshandel
På Kummingatan i Lövgärdet har en man i 40-årsåldern blivit skuren i ansiktet, förmodligen av en kniv. Det har inträffat i en lägenhet där flera personer befunnit sig men som inte var kvar när polisen kom fram. Mannen kördes till sjukhus av en polispatrull. En anmälan om grov misshandel har skrivits och en kniv har tagits i beslag. I nuläget finns ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra