Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: Dagens presstalesman är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesman är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

Uddevalla, Trollhättan, Upphärad, Borås, Folkhögskolevägen, Västra Götalands län

21.18 Uddevalla, drograttfylleri m.m.
En bilist skall kontrolleras men då försöker han sticka. Lyckas stanna bilen och springa ifrån patrullen. Med hjälp av en hundpatrull lyckas man spåra upp föraren som befann sig i närområdet. Mannen saknar körkort och är misstänkt för olovlig körning, narkotikabrott, vårdslöshet i trafik samt drograttfylleri. Han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs. Man hittar även lite misstänkt narkotika i samband med kontrollen som tas i beslag.

23.16 Trollhättan, brott i nära relation.
En man slår sin sambo i deras gemensamma bostad i området Upphärad varför polis åker till adressen. Visar sig att mannen slagit samt tagit strypgrepp på sin sambo samt att deras gemensamma son har bevittnat delar av det. Mannen grips och får följa med till stationen för vidare utredning, mannen senare anhållen. Inga uppgifter om att kvinnan behövt uppsöka vård.

23.17 Borås, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Folkhögskolevägen varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Branden släcks och det fanns ingen spridningsrisk. En anmälan skrivs.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra