Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Kuröd, Färgelanda, Göteborg, Brahegatan, Majorna, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

Uddevalla, Kuröd, Färgelanda, Göteborg, Brahegatan, Majorna, Västra Götalands län

22.16 Uddevalla, stöld.
Personer är inne på ett inhägnat område i Kuröd och förmodligen slangar diesel från fordon som står parkerade där. En anmälare stänger in tjuvarna så att de inte kan köra från platsen i avvaktan på polis. Polis kommer till platsen och kan då gripa två personer som har sin bil på insidan samt att man känner lukten av diesel från dem. Båda tjuvarna identifierade på platsen och polis tar uppgifter för en anmälan.

22.45 Färgelanda, narkotikabrott.
Flera personer uppges bråka i centrala Färgelanda varför polis kallas till platsen. Två personer påträffas invid en skola och båda får följa med för provtagning då man visar tecken på påverkan. När man kontrollerar en av personernas bostad hittar man en anmäld stulen mountainbike samt misstänkt narkotika som båda tas i beslag.

02.22 Göteborg, brott mot knivlagen.
En bilist kontrolleras på Brahegatan och där visar en av personerna tecken på drogpåverkan varför denne får följa med för provtagning. I samband med kontrollen hittar man även en kniv som tas i beslag från den misstänkte.

03.03 Göteborg, personrån.
En person blir rånad i området Vagnhallarna i Majorna och när polis kommer till platsen kan man gripa två personer som befinner sig i området. Båda får följa med till polisstationen för vidare utredning. Anmälaren hjälps hem av polis till sin bostad.

Mest läst av andra