Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Bergsjön, Medicinaregatan, Lysekil, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Peter Adlersson.

Göteborg, Bergsjön, Medicinaregatan, Lysekil, Västra Götalands län

22:22, rattfylleri, Göteborg
Vi får in ett flertal samtal om att föraren av en personbil kör på något i ett garage i Bergsjön. Ambulans, räddningstjänst och polis larmas till platsen. På platsen anträffar man ett fordon. Föraren har kört ur sin garagebur och sedan in i en vägg. Inga uppgifter om personskador. En person medtagen för kontroll misstänkt för rattfylleri samt grov skadegörelse.

22:38, brand, Göteborg
Vi får in ett larm om att en personbil brinner på Medicinaregatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Räddningstjänsten släcker elden och en patrull skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Inga personskador.

00:48, skadegörelse, Lysekil
Vi får samtal om att en kvinna går från port till port på en adress i centrala Lysekil och bankar. En ruta krossas på en av portarna. En patrull åker till platsen. Kvinnan har då lämnat. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra