Karta som med röd fyrkant ramar in Strömstad, Södra Linnégatan, Göteborg, Tredje Långgatan, Avenyn, Heden, Kungsportsbron, Sahlgrenska Sjukhuset, Kungshamn, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Strömstad, Södra Linnégatan, Göteborg, Tredje Långgatan, Avenyn, Heden, Kungsportsbron, Sahlgrenska Sjukhuset, Kungshamn, Västra Götalands län

19.00 Strömstad, drograttfylleri
På Södra Linnégatan stoppas en man i 65-årsåldern i sin bil. Han visar tecken på narkotikapåverkan och får följa med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri samt brott mot knivlagen.

22.22 Göteborg, rån
På Tredje Långgatan har en person blivit rånad på sin halskedja. En man i 20-årsåldern ryckte av kedjan från målsägaren, det framgår inte av händelserapporten om målsägaren är en man eller kvinna. En ordningsvakt såg händelsen och kunde gripa rånaren på bar gärning. Polisen kom till platsen och övertog gripandet. Anmälan om rån, brott mot knivlagen samt eget bruk av narkotika.

23.10 Göteborg, grov stöld
Utanför Burger King på Avenyn har en man i 30-årsåldern blivit bestulen på sin klocka. Tre mörkklädda män tryckte upp honom mot en vägg och plockade av honom klockan. Mannen blev inte skadad men är mycket skärrad efter händelsen. Ingen misstänkt.

23.11 Göteborg, grov stöld
Vid hållplats Heden kan polisen gripa tre män i 20-årsåldern som strax innan stulit en mobiltelefon från en berusad man. Ett vittne ringde polisen som snabbt kom till platsen och kunde gripa männen.

23.28 Göteborg, trafikolycka
På Kungsportsbron har en man i 50-årsåldern på en elsparkcykel kolliderat med en taxi. Mannen på elsparkcykel fick föras till Sahlgrenska sjukhuset men ska inte vara allvarligt skadad. Elsparkcykeln tagen i beslag och dess förare är misstänkt för vårdslöshet i trafik.

01.30 Kungshamn, drograttfylleri
På länsväg 174 i Kungshamn stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 30-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri.

Mest läst av andra