Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustgavsson. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustgavsson.

Göteborg, Tumlehedsvägen, Lilla Edet, Lödöse, Malörtsgatan, Västra Götalands län

00.22 Göteborg, förberedelse till grov stöld.
En patrull kontrollerar en bil som står parkerad på Tumlehedsvägen där föraren låtsas sova. Vid kontrollen hittar man saker som tyder på att mannen förberedde sig för att stjäla båtmotorer på platsen. Mannen är i 25 års åldern och hade svårt att redogöra för varför han var där. Mannen grips och han får följa med för vidare utredning.

01.32 Lilla Edet, bilbrand.
En bil brinner som står parkerad på pendelparkeringen invid Länsväg 2002 i Lödöse. Branden släcks av räddningstjänst och polis tar kontakt med bilägaren, en anmälan skrivs. Oklart i skrivande stund vad som orsakat branden.

02.50 Göteborg, mordbrand.
Flera bilar brinner på en parkering på Malörtsgatan varför räddningstjänst samt polis beger sig till platsen. Visar sig vara två bilar som brinner och nu spridit sig till en garagelänga intill. Branden släcks och platsen spärras av för en teknisk undersökning som kommer att ske under dagen.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra