Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Lantmannavägen, Töreboda, Fägrevägen, Moholm, Göteborg, Siriusgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Trollhättan, Lantmannavägen, Töreboda, Fägrevägen, Moholm, Göteborg, Siriusgatan, Västra Götalands län

23.33 Trollhättan, bilbrand
På Lantmannavägen har en taxibil börjat att brinna. Ingen spridningsrisk till andra bilar. I samband med att branden sågs flera ungdomar springa från platsen. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand men i nuläget finns ingen misstänkt.

00.58 Töreboda, trafikolycka
På Fägrevägen i Moholm har en bilist kört in i ett träd som fallit över vägen. Föraren, en man i 20-årsåldern, klagade på smärtor i nacke och rygg men behövde inte åka med ambulansen. Inga misstankar om brott.

02.48 Göteborg, bilbrand
På ett p-däck på Siriusgatan har två bilar brunnit. Räddningstjänst och polis har varit på plats och anmälningar om skadegörelse genom brand har skrivits.

03.20 Göteborg, bilbrand
Ytterligare en brand, denna gången på Backaplan. En bil som någon tänt på och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. Polisen har kontrollerat personer i området men ingen har gripits.

Mest läst av andra