Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen tjänstgör Peter Adlersson. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

Uddevalla, Mölndal, Nämdemansgatan, Göteborg, Östra Hamngatan, Västra Götalands län

22:26, stöld, Uddevalla
Vi får larm om inbrott på en bilfirma. Polis åker till platsen och griper där en gärningsperson misstänkt för stöld.

23:05, stöld, Mölndal
En gäst på en restaurang på Nämdemansgatan tar alkohol och springer sedan från platsen. Oklart exakt vad för typ av alkohol det handlar om. Personal springer efter och får tillbaka mannen. De tillkallar samtidigt polis. En patrull åker till platsen och skriver en anmälan om stöld.

23:45, stöld genom inbrott, Göteborg
Vi får larm om att två gärningspersoner har gjort inbrott på ett företag på Östra Hamngatan. De ska fått med sig någon form av skärm. Polis åker till platsen och söker med bland annat hund. Det finns även tecken på att de försökt bryta sig in på andra ställen. I anslutning till platsen kan polisen gripa en person. Anmälan om försök till stöld samt stöld genom inbrott är upprättad.

Polisområde Storgöteborg, misshandel i relation.
En kvinna larmar om att hon blir misshandlad av sin sambo med en hammare. Polis och ambulans åker till den aktuella adressen. De hör bråk när de kommer fram till bostaden och tar sig in. De kan säkra både kvinnan och mannen. Kvinnan är inte allvarligt skadad, enligt uppgift. Mannen grips på plats misstänkt för grov misshandel.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra