Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

Partille, Öjersjö, Borås, Katrinebergsgatan, Gökegårdsvägen, Vänersborg, Kungälv, Filaregatan, Västra Götalands län

01.45 Partille, inbrottsstöld.
Någon har gjort inbrott i en container vid ett nybygge i området Öjersjö. Polis till platsen då det finns uppgifter om en bil som setts i samband med händelsen. Uppgifterna kommer in via ett kameralarm som finns på platsen. Ingen kvar när patrullen kommer fram men man kan konstatera att man varit inne i en container och stulit saker, oklar omfattning. Patrullen säkrar lite saker på platsen för spårsäkring, ingen gripen.

02.31 Borås, stöld alternativt häleri.
En patrull stannar och kontrollerar en person på cykel på Katrinebergsgatan. Han har svårt att redogöra för ägarförhållandena. Då cykeln är mycket exklusiv och mannen inte kan bevisa att det är han som är ägare till den varför man tar den i beslag för att utreda förhållandena.  

03.41 Partille, inbrottsstöld.
Ett kameralarm går på en byggarbetsplats på Gökegårdsvägen där man kan se hur någon försöker såga upp en container på platsen. Väktare samt polis skickas till platsen. En hundpatrull påbörjar ett sök i närområdet för att eventuellt kunna hitta på någon som kan sättas i samband med stölden, dock utan resultat. Man kan konstatera att det varit ett inbrott men oklart vad det är man kommit över. Ingen gripen och polisen tar uppgifter för en anmälan.

03.57 Vänersborg, mordbrand.
Brinner i en lägenhet på Ollenicklas Väg varför räddningstjänst samt polis till platsen. Tre personer befinner sig i bostaden och enligt dem så är det ett ljus som orsakat branden. Dessbättre behövde ingen uppsöka sjukhus i samband med branden. Samtliga tre personer grips och platsen spärras av för en teknisk undersökning.

04.54 Kungälv, brand.
Räddningstjänst samt polis till Filaregatan då det är en fullt utvecklad brand i en industrilokal på adressen. En pågående händelse varför den kommer att uppdateras efter hand. Oklart i nuläget vad det är som startat branden.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra