Karta som med röd fyrkant ramar in Lidköping, Tolsjö, Göteborg, Trädgårn, Nya Allén, Bergsjön, Rymdtorget, Operan, Karlsborg, Granvik, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Lidköping, Tolsjö, Göteborg, Trädgårn, Nya Allén, Bergsjön, Rymdtorget, Operan, Karlsborg, Granvik, Västra götalands län, Västra Götalands län

20.02 Lidköping, trafikolycka
På länsväg 2578 strax efter Tolsjö är det två personer på en MC som kör av vägen. De båda körs till sjukhus med okända skador.

21.45 Göteborg, inbrott
Vid Trädgårn, Nya Allén konstaterar väktare att det varit inbrott på restaurangen. Någon har krossat en ruta till en dörr på baksidan och tagit sig in. Det saknas sprit från baren. 

23.42 Bergsjön, grov misshandel
Polis larmas till en lägenhet vid Rymdtorget där det är bråk. På plats anträffas en man som blivit knivskuren efter ett bråk. I lägenheten befann sig förutom den knivskurne fyra personer. Den knivskurne körs till sjukhus där han vårdas. Tre personer från lägenheten får följa med för förhör och en person hade avviket från platsen innan polis kom till platsen. Lägenheten spärras av för teknisk undersökning.

 04.10 Göteborg, drograttfylleri
Vid Västra Sjöfarten är det en man som kör in i en stolpe med sin bil utanför Operan och lämnar bilen i en rabatt. han grips av polis efter att försökt lämna platsen i taxi. Han grips misstänkt för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning och smitninmg från trafikolycksplats.

05.20 Karlsborg, singelolycka
På riksväg 49 strax norr om Granvik inträffar en singelolycka. I bilen färdades tre personer som alla fick köras till sjukhus med okända skador.

   

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra