Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Kviberg, Krukmakaregatan, Stora Torget, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan kommer några utvalda från kvällen/ nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Christer Fuxborg.

Göteborg, Kviberg, Krukmakaregatan, Stora Torget, Västra götalands län, Västra Götalands län

21.45 Göteborg, personrån.
Två personer har vid olika tillfällen under kvällen blivit rånade av ett ungdomsgäng i Kviberg, Krukmakaregatan. Båda har släpats med in i ett skogsområde där man kommit över bådas mobiltelefoner. Flera polispatruller till platsen som söker av närområdet där ett av offren pekar ut en person som varit delaktig i händelsen. Man kommer göra husrannsakan hemma hos denne och man kommer även skriva anmälningar, oklart om husrannsakan gav något.

01.18 Göteborg, misshandel.
Ett större ungdomsgäng står mitt i gatan i Amhult och några skall slåss. När ambulans samt polis kommer till platsen har bråket lugnat ner sig. Verkar varit någon form av uppgörelse mellan några ungdomar. En person får åka med ambulansen till sjukhuset för att se över sina skador, en anmälan skrivs och ingen är gripen.

02.18 Hjo, försök till grov misshandel.
En kvinna har försökt att hugga flera personer med en kniv på Stora Torget varför polis samt ambulans larmas dit. En person har fått avvärjningsskador i en hand i samband med händelsen. Flera personer har tillsammans avväpnat kvinnan och slängt bort kniven från henne. Kvinnan grips när polis kommer till platsen men hon får åka till sjukhus först för att se över sina egna skador som hon själv har åstadkommit. Hon är misstänkt för att försökt knivhugga fem personer på platsen, ingen av dessa behövde uppsöka sjukhus utan sågs över på platsen av personal från ambulansen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra