Karta som med röd fyrkant ramar in Hällingsjö, Göteborg, Skånegatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en ovanligt lugn kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Hällingsjö, Göteborg, Skånegatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.54 Hällingsjö, narkotikabrott
Vid Ubbhults centrum stoppas tre personer i en bil för kontroll. Alla tre misstänks vara narkotikapåverkade och de får följa med för provtagning.

04.05 Göteborg, inbrott
Vid Skånegatan vaknar en man av att det befinner sig en tjuv i lägenheten. Tjuven har brutit upp ett fönster på bottenvåningen till lägenheten och tagit sigh in. Det saknas plånböcker, paddor och mobiltelefoner. Tjuven försvann vid upptäckt.

04.51 Göteborg, inbrott
Vid Järntorget är det tre killar som krossar en ruta till optikerbutiken Synsam och tar sig in i lokalen. De tre försvinner från platsen på en moped. Okänt vad som saknas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra